over

ons

Eigenlijk nemen we onszelf niet te serieus, alleen onze gasten. Met meer dan 20 jaar horeca ervaring wilden we een unieke plek creëren. Een ontspannen leuke plek. Waar geen verzoek te gek is. En vanuit waar je Texel kunt ontdekken. Dat is gelukt!

Verliefd op Texel

Een zomertje op Texel. Dat was hoe het begon. Dat was hoe we elkaar vonden. Met een gedeelde passie voor gastvrijheid en een rijk verleden in de horeca, werden we verliefd op elkaar. En Max werd naast de Texelse Laura ook verliefd op het eiland. De liefde werd 15 mei 2020 bekroond met de geboorte van onze dochter Sammie!

Horeca in 't bloed

Lang werken in de horeca zorgt ervoor dat je de behoeftes leert identificeren van je gasten. En vanuit die kennis, bouwden we onze B&B. Vanaf deze locatie is alles om de hoek; ga shoppen in Den Burg, wandelen in het Dennenbos of struinen over het strand. Ontdek alles wat Texel te bieden heeft. 

Oud Texel(s), nieuw jasje

Een oud Texels concept in een nieuw jasje. Een bekend concept, maar dan nét een tikkeltje anders. Dat is precies wat we proberen te bereiken met onze B&B. En onze naam. Want in oud-Texels betekent Tysele gewoon Texel. Snap je ‘m?